Het Team

Het nieuwe seizoen van G-spirit is weer begonnen! Wij verwelkomen dit jaar 9 nieuwe stagiaires! Stuk voor stuk enthousiastelingen die met veel passie, overtuiging en kennis vanuit de opleiding aan de slag gaan. Met sommige nieuwe stagiaires hebben jullie misschien al contact gehad, maar we willen onze nieuwe toppers graag stuk voor stuk aan u voorstellen.

Tycho Pol Mijn naam is Tycho Pol, ik ben 18 jaar oud en woon in Leimuiden. Mijn hobby’s zijn voetbal en tennis. Ik zit op het ID College in Alphen aan den Rijn in het 4e leerjaar van Sport & Bewegen. Mijn uitstroomrichting is bewegingsagoog, hierbij leer je werken met mensen met een beperking. Ik heb gekozen om bij G-Spirit stage te lopen omdat je hier veel in contact komt met deze mensen door middel van lesgeven of evenementen organiseren.

SAMSUNG CSC

Mitchell Noort, Mijn mijn naam is Mitchell Noort.
Ik ben 4e jaars student op de opleiding sport & bewegen, dit wordt mijn 2 jaar als stagiair bij G-spirit. Ik vind het een leuke stage, omdat als je interesse hebt in het vak agoog (werken met mensen met een beperking) je hier alles leert ontdekken, door middel van meekijken, begeleiden en lesgeven.
Mensen vragen mij weleens wat het zo speciaal maakt, of wat ik er zo mooi aan vind, omdat ik zoveel ermee bezig ben. Dat is voor mij heel simpel, je krijgt heel veel van deze mensen terug, veel respect en warmte, voor alles wat je doet. Het mooiste hieraan is dat het ook echt gemeend is, het is allemaal heel oprecht, en dat is energie om door te gaan.
Kortom hartstikke leuk, ik kan je uit ervaring meegeven dat dit een hele leuke ervaring is, plus dat het heel goed is voor je sociale vaardigheden als bonus.

SAMSUNG CSC

Arthur Spuijman, Hallo! Mijn naam is Arthur Spuijman, ik ben 19 jaar en kom uit Leiden. Ik zit momenteel in het laatste jaar van de opleiding Sport & Bewegen op het ID College in Alphen a/d Rijn. Mijn hobby’s zijn American Football en het produceren van muziek. Aangezien ik voor mijn laatste jaar een passende stage nodig had om veel uren te lopen heb ik gekozen voor G spirit. Dit heb ik gedaan omdat de doelgroep mij erg aanspreekt en ze een breed gevarieerd aanbod hebben aan activiteiten. Ik verwacht dat het dit jaar een top jaar gaat worden waar we iedereen leuke en sportieve activiteiten aan kunnen bieden.

SAMSUNG CSC

Laura Huizenaar, Mijn naam is Laura Huizenaar en ik ben 19 jaar.
Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op het ID College.
Mijn hobby is Volleyballen. Ik woon in Rotterdam.
Ik heb voor G spirit gekozen omdat ik het een leuk bedrijf vind dat mij aanspreekt en ik het leuk vind om deze doelgroep te laten sporten.
Ik verwacht dat ik dit jaar veel ga leren over de omgang en dat ik goede bijpassende activiteiten kan bedenken.

SAMSUNG CSC

Dorien Koetsier, Mijn naam is Dorien Koetsier, ik ben 18 jaar en woon in Boskoop. Mijn hobby is volleybal.
Ik zit op het ID College Alphen aan den Rijn, in het 3e leerjaar Sport en Bewegen. Mijn uitstroom is bewegingsagoog, hier leer je werken met mensen die een beperking hebben.
Ik heb gekozen om bij G-spirit stage te lopen omdat, dit goed past bij de uitstroom die ik heb gekozen.
Dit jaar verwacht ik te leren werken met deze doelgroep, het organiseren van evenementen, lesgeven, en daarbij een leuke stage periode.

SAMSUNG CSC

Vincent Huizer, Mijn naam is Vincent Huizer, en ik ben 20 jaartjes jong. Ik doe momenteel de opleiding Sport&Bewegen niveau 4 in het leerjaar 3.
Ik heb eigenlijk niet zo heel veel hobby’s behalve dat ik nu voor de 3de keer een voetbal team ga trainen en coachen.
Ik woon in Hazerswoude-Rijndijk hier ben ik geboren en getogen. Waarom ik voor G-spirit heb gekozen is omdat ik bij mijn opleiding de uitstroom Agoog volg en ik hiervoor in mijn 3de jaar een stage moet gaan lopen, nu zat ik op internet te zoeken en zag dat G-spirit met allerlei verschillende doelgroepen te werk gaat. Toen had ik zoiets van ja dat is super zo krijg ik meer ervaring binnen dit werkveld.
Wat ik van het jaar 2016-2017 verwacht is heel veel ervaring opdoen binnen het werkveld en zoveel mogelijk leren wat er te leren valt.

SAMSUNG CSC

Nick Vrolijk, mijn naam is Nick Vrolijk. Ik ben 18 jaar en ik kom uit Alphen aan den Rijn. Mijn hobby’s zijn vooral sporten en afspreken met vrienden. Ik heb voor G Spirit gekozen omdat ik me meer wil verdiepen en de categorie gehandicapten en ik graag met deze doelgroep wil werken. Ik hoop dit jaar te leren hoe ik het beste met deze doelgroep om kan gaan en hoe ik ze op een leuke en gezellige manier toch kan laten bewegen.

SAMSUNG CSC

Storm Verhoef ,

SAMSUNG CSC

Bas Paap, mijn naam is Bas Paap en ik ben 18 jaar oud.
Ik ben geboren in Gouda en mijn hobby is voetballen.
Zelf geef ik ook training aan de e pupillen bij SV Donk en bij de D1/D2 van Olympia
Ik zit zelf op het ID College en ik doe de opleiding Sport&Bewegen en de uitstroom die ik volg is Agoog
Ik heb gekozen voor G-spirit omdat het bedrijf me heel erg goed aansprak tijdens de proeflessen waarbij ik heb geholpen.

SAMSUNG CSC