Organisatie

Megan Hendriks is oprichtster van het evenementen bureau G-spirit.
Al vroeg werd bij Megan duidelijk dat het organiseren van evenementen en het werken met mensen met een beperking in haar bloed zit. Zelf heeft ze de opleiding Bewegingsagogiek gedaan aan het ID College in Alphen aan den Rijn. Tijdens haar opleiding heeft ze in 2009 samen met een vriendin het bedrijf G-spirit opgestart.

Op het moment runnen Megan en Jeffrey het bedrijf met ondersteuning van stagiaires. G-spirit is aangesloten bij Calibris. Calibris is het kenniscentrum voor leren in de praktijk, in zorg, welzijn en sport. Elk jaar ontvangt het bedrijf studenten van het ROC ID College niveau 3/4 die een geheel schooljaar bij G-spirit komen stage lopen. De leerlingen kunnen in een schooljaar hun examens en stageopdrachten bij de verschillende activiteiten afronden.

Het bedrijf maakt elk jaar een gestaag groei door. Er is zeker potentie, aangezien Megan een van de weinige is die evenementen organiseert voor mensen met een beperking!

Jeffrey van den Nieuwendijk:

per 1 januari is Jeffrey actief betrokken bij G spirit. Met zijn enthousiasme tijdens de G Spirit on Tour lessen maakt hij er elke week een feestje van. Elke deelnemer kan op zijn/haar eigen niveau deelnemen aan de activiteit. Maar het plezier hebben in bewegen staat bij hem voorop.

Tijdens zijn opleiding aan het CIOS Haarlem viel het Jeffrey op dat het organiseren van sport en spel activiteiten hem goed af ging. Bij G Spirit krijgt hij de mogelijkheid om zijn passie verder uit te breiden.

Foto megan